Kaedah pembesaran zakar

Bagaimanapun, ini nyata kesaksian dari orang-orang untuk membuktikan bahawa dengan bantuan latihan khas dan peralatan untuk meningkatkan ahli masih mungkin. Rakyat untuk zakar pembesaran yang berbeza secara kualitatif dari orang-orang yang ditawarkan oleh pengeluar pelbagai obat-obatan dan khas tandu.

Komposisi khas campuran dan merebus mengandungi hanya bahan-bahan alami yang tidak menyebabkan bahaya ke organ-organ detoksifikasi. Di penerbitan hari ini dianggap tempat paling aman kaedah meningkatkan zakar, dengan bantuan dari mana anda boleh menukar diameter dan panjang penis dan menguatkan ereksi.

Pakar

bagaimana untuk meningkatkan ahli

Adalah mungkin untuk meningkatkan penis ubat kaum? Pakar dalam bidang perubatan pembiakan dan andrologi percaya bahawa metode paling efektif pembetulan saiz pembiakan organ adalah plastik. Bagaimanapun, mereka tidak menolak kemungkinan menggunakan cara alternatif untuk tujuan menebal dan memanjangkan penis laki-laki.

Ternyata, walaupun dengan bantuan dan campuran berdasarkan herba dan beberapa makanan yang boleh meningkatkan ahli kira-kira 2-3 cm untuk memahami mengapa hal ini begitu, ia adalah perlu untuk mempertimbangkan beberapa ciri-ciri struktur dan fungsi alat kelamin laki-laki.

Zakar terdiri dari otot tisu, lembut struktur (badan gua) dan darah. Puber tubuh anak laki-laki mula muncul sejumlah besar hormon lelaki yang merangsang pembangunan organ reproduksi. Sebaliknya, kekurangan testosteron dalam darah memberi kesan pertumbuhan tisu, menyebabkan dalam parameter lingga menjalani perubahan kecil. Tetapi jika orang dewasa untuk masa yang lama untuk menggunakan perangsang pertumbuhan, lebih masa ini akan membawa kepada elongation dan menebal zakar.

Tradisional menawarkan beberapa berkesan pembetulan jumlah dan panjang penis. Manual terapi lebih fokus pada meningkatkan peredaran darah di paha, itu mengurangkan piala tisu. Percepatan metabolisme dan mekanikal regangan zakar melibatkan pembentukan baru tisu unsur-unsur dalam kavernosum. Dan ini akhirnya membawa kepada elongation dan menebal alat kelamin.

Kaedah pembesaran zakar

Dalam pendapat orang yang berpengalaman, zakar pembesaran ubat kaum – yang paling mudah dan selamat kaedah pembetulan ukuran penis. Keberkesanannya terapi bergantung pada ketetapan penggunaan tertentu pertumbuhan promotor. Yang paling berkesan kaedah kaum pembesaran zakar termasuk:

 • perubatan herba;
 • tergantung barang-barang;
 • manual terapi (urutan diri);
 • vakum vakum;
 • makan yang sihat.

Untuk mencapai kesan yang diingini, ia adalah disarankan untuk menggabungkan beberapa pembetulan zakar. Ia adalah wajar untuk mendengar nasihat orang yang berpengalaman, dan mematuhi semua peraturan menjalankan fisioterapi.

Ia harus mengerti bahwa tidak wajar pelaksanaan latihan penuh dengan melanggar peredaran darah di penis dan kerosakan kepada tisu.

Akibatnya, ini boleh menyebabkan gangguan seksual atau menurun kepekaan kepala zakar.

Urutan diri

Latihan khas membesarkan penis, tapi hanya dalam kasus yang biasa terapi manual. Semasa latihan, regangan kain dari jubah yang mengelilingi kavernosum. Lama-kelamaan, kekosongan ini diisi dengan struktur baru unsur-unsur, itu semakin panjang dan diameter tong ahli.

Sebelum bagaimana untuk membesarkan penis dengan latihan, ia adalah wajar untuk memanaskan tisu di pangkal paha kawasan untuk meningkatkan mereka elastisitas. Anda boleh menggunakan tas yang penuh dengan hangat garam atau kompres panas. Meningkatkan peredaran darah, anda boleh stretch tanpa rasa takut kerosakan. Pada urutan diri disarankan untuk melakukan latihan berikut:

 • memahami kepala lingga, tarik ke kanan, berhenti dalam kedudukan untuk 1 minit;
 • begitu juga menarik penis ke kiri,
 • dapatkan anda dick dekat pangkalan;
 • perlahan gerakan langsung menolak darah lebih dekat ke kepala penis;
 • ulangi latihan ini sekurang-kurangnya 10-15 kali, dan kemudian memerah penis untuk memulihkan peredaran darah.

Untuk memperbaiki gelongsor jari bersama-sama batang zakar, memohon jumlah yang kecil massage oil atau vaseline.

Latihan untuk zakar pembesaran, anda perlu untuk "dengar" untuk badan anda. Dalam urutan anggota tidak menyebabkan rasa tidak selesa dan sakit. Untuk memanjangkan lingga 3-4 cm, melakukan urutan sekurang-kurangnya 3 kali sehari selama enam bulan.

Perubatan herba

Orang-orang perubatan manual mengandungi tidak kurang dari 100 berbeza reseptor persediaan dan campuran, yang boleh meningkat dan panjang dan diameter organ reproduksi. Menurut penganut tradisional perubatan herba mempunyai kesan yang baik pada fungsi ereksi dan merangsang pengeluaran dalam badan lelaki hormon. Mungkin untuk meningkatkan ahli, menggunakan alat istimewa sebagai bahan baku untuk membuat pulau menggunakan herba berikut:

 • ginseng akar – menghalang sintesis telefon yang menekan pengeluaran dalam tubuh hormon lelaki;
 • Tribulus – merangsang badan hormon khas, yang mempromosikan melepaskan darah testosteron;
 • tarragon – memperbaiki nada pembuluh darah, dan dengan itu meningkatkan pasokan darah penis semasa ereksi;
 • halia – mengurangkan kolesterol badan dan mencegah penyumbatan punggung arteri khas plak;
 • jus aloe Vera – menormalkan metabolisme tisu, menyebabkan dipercepatkan pembentukan baru unit struktur tisu ereksi.

Yang penting! Sebelum menggunakan ubat tradisional, berjumpa doktor, seperti beberapa herba boleh menyebabkan reaksi alergi dan mual.

Dengan bantuan ubat kaum adalah mungkin bukan hanya memberi kesan kepada parameter pembiakan organ dan meningkatkan kesuburan lelaki. Di samping itu, menggunakan kaum resepi biostimulants boleh mempengaruhi kekuatan ereksi segera sebelum hubungan. Herba meningkatkan stamina seksual dan merangsang maksimum mengisi badan-badan gua dengan darah.

Vakum vakum

cara untuk zakar pembesaran

Apakah cara untuk cepat meningkatkan jumlah lingga? Vakum terapi adalah yang paling dipercayai dan efektif meningkatkan organ reproduksi. Secara tradisional, menebal batang zakar menggunakan dipanggil vakum pam. Inti dari mereka kerja untuk membuat tekanan rendah di sekitar penis, menyebabkan tisu benar-benar "tertarik" yang besar jumlah darah. Itu ada regangan corpus cavernosum dalam anggota, dimana diameter meningkat dengan 1-2 cm.

Untuk membuat sebuah vakum pam boleh improvisasi. Menggunakan nasihat orang-orang, seperti yang vakum pam, anda boleh menggunakan balang kaca biasa. Mereka "bekerja" pada prinsip pandangan-gelas, yang membakar ini sumbu adalah pelarian bahagian udara panas. Ini membawa untuk penurunan di atmosfer tekanan di dalam tangki. Kaedah negara boleh digunakan bukan hanya semasa rawatan selsema, tetapi juga untuk meningkatkan jumlah zakar.

Untuk menggunakan bank untuk zakar pembesaran, anda perlu untuk melakukan berikut:

 • mencuci balang dengan jumlah 1 liter zat sabun;
 • berenang dalam alkohol sepotong kecil kapas;
 • pembakaran bulu membuang di bawah jar;
 • masukkan ke dalam lubang bank zakar;
 • tegas tekan Bank untuk kemaluan wilayah.

Untuk beberapa saat bulu dipadamkan dan dilepaskan udara di dalamnya akan sejuk dan mulai menyusut. Tekanan atmosfera akan menjadi lebih rendah daripada persekitaran. Dalam hal ini, tisu zakar cepat akan mulai mengisi dengan darah, menyebabkan regangan kavernosum. Menggunakan metode tradisional pembesaran zakar, kita tidak boleh lupa tentang keselamatan mereka sendiri. Untuk mencegah kecederaan tisu, bakar hanya bagian kecil dari bulu. Jika tidak mungkin kejadian terbakar di permukaan penis.

Penggantungan kargo

Penggantungan kargo yang paling sederhana dan efektif untuk memanjangkan lingga. Sebagai pertimbangan, adalah disarankan untuk menggunakan botol penuh dengan air. Sebelum anda mengangkat beban, untuk memanaskan tisu zakar dalam cara yang digambarkan di atas. Semasa latihan ketat harus mematuhi peraturan berikut:

 • duduk di pinggir tempat tidur, sedikit menyebar kakinya;
 • bungkus batang ahli di kepala dengan pembalut elastik;
 • selamat pembalut tulis getah;
 • jenis dalam botol air kosong;
 • salah satu ujung tali itu, ikat leher botol, dan kedua adalah logam diri;
 • selamat diri di atas elastik pembalut dan perlahan-lahan berdiri, stretch anggota tidak lebih dari 10-15 minit hari.

Menurut praktikal pemerhatian, ubat kaum peningkatan ahli kurang berkesan daripada kaedah tradisional, yang diakui oleh obat modern. Bagaimanapun, semakin ahli metode tradisional, anda menghadapi risiko merusak kesehatan anda, apa yang boleh dikatakan tentang penggunaan hormon obat-obatan dan makanan tambahan yang meragukan kualiti.

Cara untuk zakar pembesaran

Jika lelaki yang mahu ubat untuk zakar pembesaran, dia tidak perlu bimbang: farmaseutikal menghasilkan banyak uang yang benar-benar dapat mengubah ukuran alat kelamin tanpa pembedahan. Anda hanya perlu untuk memilih persiapan, tidak ada kontra, untuk memadankan ciri-ciri dari tubuh anda.

Pil dan ubat-ubatan

Untuk menyelesaikan masalah dengan ereksi lemah kelelakian, terdapat pil dan lain-lain pelbagai ubat-ubatan yang menyumbang untuk meningkatkan zakar di semua arah.

Yang penting! Di samping itu untuk tujuan utama dana tersebut meningkatkan nafsu, menghilangkan kemungkinan ejakulasi dini, dijamin untuk menyediakan sensitif berpanjangan ereksi.

Dalam mencari solusi untuk masalah ini, kau perlu memahami apa yang bermakna untuk meningkatkan ahli, tanpa memprovokasi kesan sampingan. Terlihat rapat di salep dihasilkan pada asli dan tiruan dasar.

Walaupun industri menghasilkan pelbagai jenis krim, untuk membetulkan ukuran penis, tidak setiap produk aman dan berkesan. Menganalisis pendapat manusia, kami telah mengumpulkan senarai dana yang terbaik dalam kategori ini. Beberapa memberikan kesan sementara, orang lain telah tahan lama kesan tetapi memerlukan penggunaan biasa.

Untuk menggunakan krim ini sangat mudah: pertama, baca instruksi, membuat keputusan dengan anda dos yang diperlukan, dan kemudian menggunakan jumlah yang perlu ke batang zakar dan mengikuti gerakan dalam urutan yang membolehkan kau untuk SAPU ke krim kulit. Jangan tergesa-gesa, melakukan berhati-hati dan pergerakan lembut, tapi kuat. Terima kasih untuk ini ahli tidak akan cedera, krim aktif bahan-bahan menembusi cekap ke tisu.

Hampir semua gel, direka untuk meningkatkan ukuran dewasa, yang sama komposisi bahan-bahan. Ia mengandungi komponen aktif, ciri-ciri pemanasan atau tenaga kesan. Tumpuan mereka adalah minimum, karena tindakan tinggi boleh menyebabkan masalah dalam bentuk bengkak, ruam, membakar, dan terbakar. Penggunaan gel, anda harus teliti mematuhi arahan.

Untuk dijamin meningkatkan ukuran alat kelamin adalah disarankan untuk menggunakan suntikan subcutaneous. Bersama dua pilihan untuk zakar pembesaran:

 • penggunaan garis rambut asid;
 • lipofilling.

Mari kita mempertimbangkan setiap pilihan manipulasi itu.

Garis rambut asid

Yang sama suntikan prosedur menyediakan pengenalan di bawah kulit penis pengisi khas, dasar yang adalah garis rambut asid. Ini bahan-bahan yang sepenuhnya kompatibel dengan manusia tisu.

Kaedah ini meningkatkan saiz kedewasaan sangat mudah, karena ia tidak memerlukan hospital dan bius. Pemulihan tempoh yang singkat, setelah beberapa hari yang manusia mampu untuk membawa kehidupan seksual yang normal, walaupun berharap untuk kesan yang kekal, tidak perlu.

Lipofilling

penis pembesaran.

Jika seorang pria adalah takut untuk masuk di bawah kulit penis bahan sintetik, ia akan pendekatan yang berbeda teknik – lipofilling. Peningkatan badan dicapai melalui pengenalan di bawah kulit seorang ahli mereka sendiri lemak diekstrak dari bahagian-bahagian lain di badan lelaki. Itu tidak diragukan kesempatan prosedur ini adalah relatif keteguhan dicapai dan keselamatan.

Ubat kaum

Banyak alat-alat yang berkesan dan menawarkan perubatan alternatif untuk pertumbuhan kelelakian:

 • Bernilai ini memberi sumbangan. Kilang itu harus dihancurkan dan kemudian segar dan meninggalkan untuk infusi. Untuk menggunakan alat, anda empat bulan, minum pada waktu perut kosong dan sebelum tidur.
 • Bawang putih. Tuangkan alkohol menggosok halus cengkeh, campuran benar-benar komposisi, biarkan ia tanamkan selama sepuluh hari. Kemudian minum setiap hari 25 titik berwarna 3 bulan.
 • Benih wormwood. Mereka harus menambahkan air, maka rebus 10 minit, longkang. Selepas pendinginan cecair.
 • Daun Ginkgo, hawthorn dan ginseng. Menyediakan merebus bahan-bahan ini, urut setiap hari ke penis.
 • Mentega, cincang asparagus dan susu campur ke dalam cecair menambah sedikit lobak dan carrot benih, tempat bekas di atas api, menunggu untuk pengambilalihan konsistensi tebal. Diterima salep disapu ke kulit penis.

Ini adalah yang paling popular resep bukan tradisional terapi yang dapat membantu meningkatkan alat kelamin laki-laki. Tetapi kemungkinan rawatan herba yang tidak berkesudahan, kau bisa memilih yang lain berkesan merebus disediakan dari tumbuh-tumbuhan perubatan.

22.09.2019