Kaedah meningkatkan penis: nasihat, diagnosis, rawatan

Petunjuk utama untuk zakar peningkatan atau menukar penampilan adalah keinginan pesakit. Objektif utama urologists terlibat dalam hal ini sukar kerja untuk memperbaiki pesakit kualitas hidup. Aku ingin memberi amaran kepada pesakit meluas perdukunan dan ubat diri. Jangan bereksperimen pada tubuh anda dan anda unik penis, yang diberikan kepada Anda oleh alam semula jadi hanya dalam satu salinan tunggal! Keinginan untuk meningkatkan penis adalah wajar, ia tidak boleh dipanggil sebuah trend. Pertama dan terutama karena ia wujud dalam setiap manusia keinginan untuk menguasai adalah minda bawah sedar, ada dalam diri kita oleh alam semula jadi, datang dari kami naluri purba.

penis pembesaran.

Ia sering ukuran penis untuk menjadi salah satu faktor penting untuk merealisasikan orang-orang sebagai individu adalah langsung harga diri, keyakinan dalam kekuatan dan rasa seksual kecukupan. Tidak mencukupi panjang zakar mempunyai kesan buruk kepada keadaan psikologi manusia, membuat hidupnya tidak nyaman, menafikan kualiti dan seks biasa.

Apa yang pria mau?

 • meningkatkan harga diri;
 • meningkatkan daya tarik seks;
 • kehidupan seksual peningkatan;
 • pengeluaran "pakej loker", mengurangkan rasa sesak di syarikat laki-laki.

Jadi, tertawa tentang hal itu, untuk berdebat atau untuk mengatakan "hal yang utama pria itu baik" bodoh — lelaki dalam psikologi tidak akan berubah. Tidak seperti ukuran penis.

Dan di sini, di hadapan dari seorang lelaki, yang timbul pertanyaan - bagaimana untuk mencapai ini?

Apakah anda ukuran penis?

Dalam usaha untuk menilai ukuran penis anda perlu untuk mengukur di seluruh dan semasa ereksi. Di dalam bilik di mana pengukuran harus suhu kamar, sejak pada suhu di bawah bilik seksual ahli dikurangkan. Ukuran yang dibuat dalam keadaan tenang, meletakkan baris di atas permukaan (punggung) zakar pada masa yang sama, menarik seksual ahli kepala 90 derajat ke permukaan tubuh.

Seterusnya ukuran penis menghasilkan semasa ereksi. Ini memerlukan suasana yang santai, supaya tidak ada yang bisa mengalihkan perhatian Anda dari proses pengukuran. Perhatian! Tidak mencukupi ereksi memberi kesan yang panjang dan diameter penis.

Bagaimana dibahagikan laki-laki dan penis ukuran?

Panjang penis (cm) kurang dari 12 12 13 14 15 16 17 18 19 lebih daripada 20
Lelaki 3% 6% 12% 15% 20% 14% 13% 9% 4% 4%

Mengapa penis kecil?

Pertumbuhan penis yang bergantung pada tahap testosteron. Penis kecil mengandungi:

 • kongenital gonadotropin kekurangan,
 • CNS kongenital anomali (kecacatan tengah struktur otak, dysplasia, aplasia daripada perkara),
 • menerima phenytoin wanita hamil
 • sebahagian rintangan untuk salah
 • kongenital hipogonadisme utama,
 • kekurangan 5? reductase,
 • apabila satu alasan yang tidak diketahui, berbicara tentang idiopathic mikro-penis.

Apa kaedah memanjangkan zakar wujud? Apa kaedah pembesaran zakar?

Ada beberapa non-kaedah pembedahan, kira-kira yang banyak yang telah ditulis:

kaedah pembesaran zakar
 • Penis pertumbuhan dengan extender;
 • Zakar pembesaran dengan tergantung berat;
 • Latihan khas untuk meningkatkan ahli;
 • Meningkatkan dengan pil dan persediaan hormon.
 • Meningkatkan menggunakan elektromagnet stimulator;
 • Meningkatkan dengan khas celana;
 • Untuk meningkatkan ahli bedah.

Peningkatan dalam organ kemaluan tanpa pembedahan di rumah yang mungkin. Untuk membebaskan anda boleh men-download video mengenai kaedah dan operasi, peningkatan dalam rumah latihan. Tetapi ia akan berkesan? Jika anda menawarkan untuk membesarkan zakar "dari sofa" dengan bantuan pil ajaib, wangi-wangian, gel adalah penipuan yang sengaja. Hati-hati, jika Kau berjanji untuk meningkatkan ahli 10 cm beberapa bulan (tidak ada bagian dari tubuh fisik tidak dapat berkembang dalam 1.2-2 kali dalam masa yang singkat).

Hati-hati, jika Kau mengusulkan untuk menggunakan "kuno, kaedah semula jadi." Ini sering berbahaya atau tidak efektif program peningkatan yang ahli. Dalam usaha untuk membuat pilihan, anda ingin tahu mengenai kaedah berkesan pembesaran zakar

Bagaimana anda benar-benar bisa meningkatkan ahli? Apa-apa maklum balas pada penggunaan extender di laki-laki?

Paling popular di pasaran kaedah pembesaran zakar menggunakan extender. Walaupun ia bukan satu-satunya yang sangat efektif menjawab soalan – bagaimana kau bisa meningkatkan ahli. Prinsip extender berdasarkan perubatan prinsip regangan dan pertumbuhan tisu. Tentang ini, anda dapat membaca dalam Wikipedia. Itu dikira ketegangan extender mempengaruhi tisu zakar dan merangsang pertumbuhannya. Extender boleh digunakan untuk meningkatkan ukuran penis, meluruskan batang zakar dengan melengkung penis.

Kaedah pembesaran zakar menggunakan extender mempunyai dasar ilmiah dan berdasarkan asli kemampuan dari tubuh manusia untuk berubah di bawah tetap beban ("prinsip mekanikal tisu pengembangan"). Ada banyak proses dalam kehidupan kita subordinat untuk ini prinsip. Kantor Dr. Ilizarov adalah bukti terbaik! Contoh yang terbaik akan menjadi ciptaan rusia, Dr. Ilizarov. Dia menggunakan prinsip ini menciptakan alat yang membolehkan kau untuk membina hilang anggota badan, memanjangkan dan meluruskan tulang belakang.

Prinsip tegangan tekanan digunakan di pembedahan plastik. Kawasan tertentu kulit terdedah kepada ketegangan, menyebabkan dalam pembentukan sel-sel baru, jumlah tisu meningkatkan dan ia boleh digunakan dalam pemindahan (burns, botak, pembedahan kosmetik). Yang ini kaedah tidak ragu-ragu. Di sisi yang sama kesan yang, ketika digunakan dengan benar, .. selama hampir 20 tahun, tidak diturunkan. Dan ingat bahwa hasil yang positif dapat dicapai tanpa usaha harian.

Extender digunakan oleh doktor untuk membantu ribuan orang di seluruh dunia untuk meningkatkan penis. Dalam perjalanan pekerjaan, dalam pendapat orang-orang, zakar bermula dengan serta-merta melihat lagi, licin dan yang lebih mengesankan! Apabila lebih kuat seks melihat penis, aku sering berpikir tentang apa yang ia dapat menjadi lebih lagi dan membawa wanita lebih senang hati. Dalam pendapat banyak, kehadiran penis kecil bisa mempengaruhi anda keyakinan dan akan membuat mana-mana laki-laki, dua-duanya fisik dan psikologis. Tapi ini sangat tidak adil! Sekarang ada cara untuk memperbaikinya.

Itu extender mudah untuk digunakan, tidak dilihat di bawah pakaian. Untuk mencapai maksimum kesan, satu mempunyai untuk melaksanakan traksi setiap hari, 8 jam sehari untuk 12-20 minggu. Maksimum elongation, yang gagal untuk mencapai pesakit mengikuti semua peraturan, adalah 2,5-3 cm Extender boleh diperintahkan oleh mail, tetapi ia adalah lebih baik untuk berbincang dengan doktor. Harga boleh agak berbeza. Murah extender anda boleh membeli. Tetapi ia akan kualiti? Dan pasti bukan untuk melakukan dengan tangan mereka.

ahli

Latihan untuk zakar pembesaran - sebagai kaedah penis pembesaran di rumah! Dan untuk bebas!

Latihan untuk zakar pembesaran mungkin tertua kaedah pembesaran zakar pada dasarnya. Ini adalah salah satu dari orang-orang teknik kuno yang telah digunakan selama berabad-abad dengan pelbagai suku-suku dan budaya di seluruh dunia (sami-sami Tibet, India, Tao). Kaedah yang dimiliki orang yang terlatih, kebanyakannya sami-sami. Maklumat mengenai itu disimpan rahsia yang dijaga ketat dan diturunkan, benar-benar dari mulut ke mulut. Ditulis dokumen hampir hilang. Itu mempercayai ahli terapi, bekerja pada teknik purba sekolah, cukup memabukkan lainnya. Kemungkinan besar mereka aktiviti yang bersifat komersial, dan dalam kes-kes yang terbaik, anda hanya akan membuang masa dan wang.

Di hari-hari kami, teknik yang sama bebas yang ada dan anda bisa mengunduhnya gratis. Ilmuwan amerika membuktikan keberkesanannya latihan, menghabiskan banyak ujian. Tetapi pada akhirnya, kita boleh mengatakan bahawa jelcing – bagaimana latihan untuk zakar pembesaran adalah sangat lemah alat, dan dalam rangka untuk mencapai keputusan penting, anda perlu untuk menghabiskan cukup usaha dan masa.

Apa yang vakum kaedah meningkatkan alat kelamin laki-laki?

Yang vakum kaedah pembesaran zakar – kaedah bukan pembedahan, yang terdiri panjang secara beransur-ansur meregangkan badan. Kaedah ini juga dipanggil vakum pam. Vakum pam manual dan komputerisasi. Dalam kedua kasus, zakar diletakkan ke dalam tiub dan sekitar ia menciptakan tekanan negatif.

Ada perbedaan antara menggunakan pam untuk mencapai sebuah ereksi (dalam beberapa minit) dan keinginan untuk meningkatkan ukuran penis, apabila ia telah untuk pompa dalam satu jam. Ia mengancam masalah besar penis membengkak, bengkak, pecah kapal dan pendarahan. Kesan yang lebih besar penis dengan cepat. Setelah anda mengambil cincin itu di luar, zakar kembali ke ukuran normal. Ingat, pam tidak menyebabkan jangka panjang penis pembesaran. Biasanya, program untuk memanjangkan zakar menggunakan vacuum pam direka untuk 1 tahun. Pertama 16 minggu sesi diadakan setiap hari. Kemudian 1 setiap 3 hari. Sesi berlangsung kira-kira 30 minit.

Apa ubat untuk zakar pembesaran?

Ubat untuk pembesaran zakar tidak berkesan dan bisa lebih berbahaya untuk kesehatan. Jika kita bercakap tentang tablet, di dalam sering biasa vitamin. Dengan hal yang berbeza gel dan mur, mereka tidak memahami apa. Ini bahan negatif boleh mempengaruhi kulit dan menyebabkan gatal-gatal dan juga alergi. Banyak ubat untuk zakar pembesaran hanya boleh merangsang ereksi dan nafsu, tetapi tidak meningkatkan penis. Hanya perhatikan itu perolehan ubat hormon adalah terhad dan jualan mereka perlukan lesen khas (tentu saja lesen itu tidak akan dikeluarkan untuk kedai badan atau situs Internet). Untuk membeli mereka juga yang ada hanya dengan preskripsi. Semua hormon, termasuk testosteron dan derivatif, yang diberikan doktor. Ia juga cadangan besar jumlah bukan ubat-ubatan hormon. Tapi untuk membesarkan penis hanya mengambil pil tidak bekerja.

Berapa banyak penis peningkatan prosedur pembedahan? Apa harga?

Tidak seperti kebanyakan pembesaran zakar kaedah, pembedahan tak benar-benar berkesan. Bagaimanapun, seperti yang dengan mana-mana pembedahan, mungkin selepas pembedahan komplikasi (radang, semakin teruk ereksi, kontraksi parut, zakar secara beransur-ansur kembali ke asal posisi). Biaya transaksi itu adalah $2500-$4000, sangat tidak mudah untuk mencari seorang ahli bedah yang baik di bidang ini! Jadi apabila membuat keputusan, Anda harus berhati-hati menimbang risiko dan mungkin kesan sampingan selepas pembedahan.

Apa yang anda perlu tahu pesakit yang ingin meningkatkan penis pembedahan?

bagaimana untuk meningkatkan ahli
 • anda perlu untuk berhenti Merokok, karena negatif keputusan sering diperhatikan antara perokok — terganggu penyembuhan luka, kehidupan dipindahkan biasanya lemak, dan lain-lain.
 • tidak ada standard kaedah pembedahan dengan dijamin prestasi tinggi;
 • kemungkinan perbezaan keputusan yang dikehendaki adalah sah;
 • kemustahilan meningkatkan kelenjar zakar itu, tidak termasuk melanggar bahagian kepala dan batang zakar;
 • operasi untuk meningkatkan zakar tidak meningkatkan fungsi seksual, dan prestasi seksual;
 • pembesaran dari zakar tidak penawar untuk organik impotensi;
 • seperti mana-mana pembedahan, terdapat jenis komplikasi, termasuk kemerosotan ereksi.
16.11.2018