Bagaimana untuk membuat penis yang lebih besar soda: resepi

Tidak heran zakar dipanggil kelelakian. Ini kebanggaan orang-orang, dengan syarat bahwa jumlah itu dalam keadaan teruja, menyenangkan untuk mata pemilik.

zakar pembesaran membakar soda

Ini adalah kes yang jarang berlaku di mana saiz penting. Tapi apa yang harus dilakukan ketika penis oleh alam semula jadi tidak yang sangat menarik? Atau pemiliknya nampaknya teman terbaik yang bisa lebih? Dari apa-apa Mengganggu pemikiran, kesempatan menjadi kelemahan, dan dari kebanggaan lelaki organ ke dalam subjek malu dan yang menyebabkan untuk ejekan. Hari ini kita akan belajar lebih banyak tentang penis pembesaran dengan bantuan soda di rumah.

Hanya ada satu cara untuk menaikkan harga diri orang-orang, dan menghilangkan kompleks dalam seks bidang adalah buatan meningkatkan ukuran penis-nya. Internet adalah penuh ayat menggambarkan radikal dan cara-cara yang berkesan dalam menyelesaikan masalah ini: dari salep dan pengisaran sebelum pembedahan.

Kebanyakan daripada kaedah ini agak mahal dan tidak aman, dan sering hanya sia-sia. Ada sesuatu yang lebih aman dan sebaik-baiknya tidak terlalu mahal?

Hanya ada satu cara. Anda tidak akan percaya, tapi ini adalah mudah membakar soda.

Lihatlah bagaimana soda membantu meningkatkan ahli? Apakah teknologi kaedah ini? Tentukan – sama zakar anda perlu untuk meningkatkan atau saiz kecil buah imaginasi yang sakit.

Anda boleh menjadi normal?

Anda mungkin akan terkejut (sekarang aku merujuk kepada laki-laki kecil dengan Penis), tetapi ukuran penis anda hanya hal-hal kepada anda. Ia memainkan peranan untuk yang gadis anda ingin bercinta.

Untuk gadis-gadis utama kelembutan di pihak lelaki, serta kemampuan untuk mengekalkan badan anda dalam keadaan tetap ereksi saat bercinta.

Saintis lama lalu membuktikan bahawa ijazah kenikmatan dari hubungan seks pada wanita yang tidak bergantung pada ukuran penis dia pasangan seksual. Penis adalah dianggap biasa jika panjang, dalam keadaan teruja, adalah dari 12 hingga 17 inci. Berehat, parameter ini adalah dalam lingkungan 7-10 cm

Ingat yang zakar diukur pada suhu kamar. Baik bagi orang untuk mengetahui bahawa tiada sempadan yang jelas di kawasan ini tidak wujud. Membimbangkan hanya jika panjang penis dalam keadaan teruja kurang dari 8 cm.

Kesimpulannya: jika itu ukuran penis bertemu di atas petunjuk, tiada sebab fisiologi untuk meningkatkan badan tidak.

Jika laki-laki, ukuran normal, masih terobsesi dengan idea yang semakin meningkat, maka ia adalah hasil psikologi sebab seperti: sakit ego dan kompleks rendah diri.

Tanda-tanda perubatan

Kadang-kadang ada kes ketika penis lelaki benar-benar membutuhkan untuk meningkatkan pada perubatan alasan dan tidak khayalan imaginasi yang sakit.

Keadaan seperti ini jarang berlaku, tetapi masih berlaku. Berikut adalah sebab sebenar yang memerlukan pembesaran zakar:

 • Penyakit Peyronie;
 • Mikro penis;
 • Kecederaan;
 • Gua fibrosis;
 • Kumpulan b strep;
 • Berlebihan tisu lemak di pangkal paha kawasan;
 • Epispadia.

Ini adalah yang utama keadaan yang memerlukan pembedahan untuk pembetulan ukuran penis.

Kontra

Berikut adalah daftar pendek faktor yang meningkatkan disarankan:

 • Penyakit Mental;
 • Kehadiran kronik penyakit dalam tahap akut;
 • Imuniti;
 • Kehadiran bernanah jangkitan, ulcerations, luka-luka;
 • Kehadiran penyakit radang;
 • Individu untuk pembedahan plastik;
 • Penyakit yang teruk kemih sistem;
 • Kehadiran penyakit kelamin;

Dalam kes ini, ia adalah lebih baik untuk menahan diri dari zakar pembesaran, bahkan jika sangat ingin untuk melakukan itu.

cara untuk meningkatkan

Keterangan prosedur

Kaedah mudah untuk melaksanakan, tidak memerlukan besar aliran tunai dan digunakan dalam rumah.

Resep cara untuk membuat penis yang lebih besar soda:

 • Pengembang soda, (natrium dijual di semua kedai runcit);
 • lembut kecil span (anda bisa menggunakan span untuk mencuci pinggan selagi ia lembut dan tidak scratch kulit);
 • sedikit minyak sayur-sayuran.

Sebelum anda dapat meningkatkan ahli soda orang yang kau perlukan untuk memeriksa anda individu kepekaan untuk bahan ini.

Ini akan perlu untuk mencairkan bubuk dengan air panas sehingga paste seperti konsisten. Selepas itu, memohon campuran di kepala dan kulup.

Komposisi harus menahan pada kulit penis untuk 15-25 minit. Selepas komposisi adalah dicuci keluar, pastikan tidak ada reaksi alergi pada titik hubungan dengan badan. Jika tidak dikesan tidak ada kelainan dalam warna epidermis di patch atau kemerahan yang teruk, anda boleh terus untuk menggunakan metode dari pembesaran zakar dengan bantuan membakar soda.

Teknologi proses

Teknologi pelaksanaan berikut: melumasi penis dengan minyak sayur-sayuran sepanjang panjang. Kemudian, pada lancar permukaan untuk tuangkan sedikit lapisan kering bubuk natrium. Setelah permukaan yang benar-benar tertutup, anda akan memerlukan gerakan lembut bulat, menggunakan span, GOSOK tepung besar-besaran dalam kulit badan. Untuk melakukan prosedur ini dalam tempoh lima minit.

Selepas itu, urut ditamatkan dan soda-direndam dengan minyak sayur-sayuran masih di permukaan penis selama 2-3 minit lagi. Selepas itu, komposisi dicuci bersih dengan air.

Untuk menghapuskan iritasi kulit, setelah mandi, basah dengan krim bayi. Dalam kes-kes individu menyarankan untuk menggunakan sebuah soda di nisbah 1 sudu setiap Secawan air. Untuk membuat dulang untuk teman saya yang terbaik disarankan tidak lebih dari 10 menit.

Prosedur ini dilakukan beberapa jam sebelum pertemuan intim karena kesan soda di ukuran penis memberikan kesan jangka pendek.

Orang-orang yang telah memutuskan untuk menggunakan metode ini, ia adalah perlu untuk mengambil kira fakta bahawa, selepas ini prosedur itu adalah mungkin untuk meningkatkan penis hanya beberapa milimeter. Bagaimanapun, proses ini akan disertai dengan sedikit kemerahan luar kulit penis. Ini adalah kerana untuk meningkatkan aliran darah ke tubuhnya.

Efektifitas kaedah

Malangnya, tidak ada penyelidikan tentang apakah untuk meningkatkan ahli menggunakan soda. Keberkesanannya hanya boleh dinilai dari kata-kata individu memohon kaedah ini, peningkatan dalam praktek. Kaedah ini tidak membantu semua orang. Untuk banyak, kaedah ini membantu. Orang lain tidak merasa hasilnya.

Adalah peratusan orang-orang yang tidak melaksanakan teknologi kaedah ini karena individu dan reaksi alergi untuk soda.

Ada kasus di mana orang dapat meningkatkan zakar anda beberapa inci. Tetapi mereka dapat mencapai keputusan itu hanya selepas bulan digunakan.

Jadi, untuk menilai keberkesanannya pembesaran zakar dan soda, hanya orang yang digunakan untuk beberapa minggu.

Keburukan dan keburukan

Kelemahan daripada kaedah termasuk:

 • Jangka pendek, sementara kesan;
 • Sedikit peningkatan dalam tubuh penis (rata-rata 3-4 mm);
 • Kebarangkalian tinggi reaksi alergi;
 • Risiko kerosakan kepada mukosa dan kulit;
 • Kurang formal penyelidikan perubatan.

Kesimpulan

Saya berharap itu dalam artikel ini kita telah berjaya untuk mengungkapkan semua sorotan pembesaran zakar membakar soda. Jelas sekali, prosedur ini adalah bukan masalah besar.

Penting, setiap orang, setelah membaca ini maklumat, bertanya pada diri sendiri hanya satu pertanyaan: dan apa aku butuh itu? Lelaki kualiti tidak bergantung pada ukuran penis. Dan wanita yang mengukur manusia tidak dengan ini parameter.

Di samping itu, prosedur membawa risiko kesihatan. Mereka tidak seperti yang besar dan tidak setanding untuk akibat pembedahan, tetapi mereka.

Pikirkan tentang apakah atau tidak ini waktu yang berlalu, usaha dan risiko tambahan beberapa milimeter atau bahkan sentimeter?

penis besar

Anda telah memikirkan segala-galanya dan masih mahu menjadi di peribadi memiliki ahli yang sekurang-kurangnya beberapa milimeter lagi?

Apa, tidak ada halangan untuk impian tidak. Lebih banyak faktor penting dalam negara kita dan banyak Anda mengetahui bagaimana untuk meningkatkan ahli menggunakan membakar soda. Good luck dengan eksperimen!

07.12.2018