Pam vakum untuk zakar pembesaran

Anda menggunakan vacuum pam mungkin setiap manusia yang ingin untuk meningkatkan nya kejantanan. Ia membantu menguatkan peredaran darah di daerah kelamin yang membawa kepada manifestasi kesan-kesan ini:

bagaimana untuk meningkatkan ahli
 • Peningkatan dalam kenyang badan-badan gua itu yang menyebabkan peningkatan saiz. Biasanya memberikan kesan jangka pendek, dengan penurunan ereksi ditamatkan. Tetapi dengan permohonan sistematik dan menggunakan video arahan untuk pam vakum boleh menetapkan keputusan dengan risiko minimum kesan sampingan. Juga mencapai pembetulan bentuk ahli dan pembetulan.
 • Lebih baik ereksi dicapai oleh pengukuhan aliran darah ke kawasan zakar. Menggunakan vacuum pam untuk orang-orang membantu untuk mengembalikan pendirian yang kuat yang boleh bertahan untuk masa yang lama.
 • Peningkatan bekalan darahyang berlaku sebagai hasil dari pembangunan buatan peredaran darah di pelvis. Merangsang aliran darah, yang boleh dilihat dalam video di mana ia menunjukkan bagaimana untuk menggunakan vacuum pam untuk orang-orang membantu meningkatkan pengangkutan darah melalui saluran dan untuk menghindari gangguan peredaran darah. Saat itulah gangguan aliran darah dalam pelvis membangunkan penyakit seperti buasir dan prostat.
 • Peningkatan dalam kepekaan adalah kerana kesesakan tisu. Ini membantu membuat sensasi dari hubungan seks yang lebih cerah, dan orgasme yang kuat.

Yang penting!

Pasti perlu membaca manual arahan yang menceritakan bagaimana dengan betul dan selamat menggunakan vacuum pam. Jika digunakan tidak semestinya, kau dapat mendapat kesan yang bertentangan kepekaan zakar anda akan berkurangan dan orgasme akan sangat sukar.

Penggunaan yang vakum pam berdasarkan berselang-seli tekanan. Peranti ini terdiri dari yang tertutup tube dan alat-alat untuk mengepam udara.

Ada terbuka dan tertutup tube.

 • Dalam buka paip yang hilang cincin khas di pangkalan. Seperti paip yang lebih sukar untuk membuat vakum, memerlukan lebih syarat untuk operasi biasa.
 • Dalam ditutup tiub, menggunakan dibuat lebih mudah dengan adanya sebuah cincin khas. Cincin ini membolehkan lebih kebocoran, yang mana memimpin untuk melegakan vakum. Penggunaan yang vakum pam dalam video dalam kebanyakan kasus ditunjukkan dengan alat-alat itu. Cincin itu membantu untuk perlahan aliran darah dari zakar, membenarkan anda untuk mencapai lebih kuat dan lebih lama ereksi.

Ketika anda membuat menurunkan tekanan di dalam tiub dalam badan gua ahli mula tiba darah. Ini membawa untuk fakta bahwa anggota menjadi keras dan orang-orang mendapat keras-on.

Untuk meningkatkan ereksi peranti ini boleh digunakan sebelum hubungan. Ini membantu untuk membesarkan penis dan memanjangkan tempoh rangsangan. Untuk ini, kau perlu menggunakan vacuum pam untuk meningkatkan di peringkat awal rangsangan. Untuk kegunaan pencegahan, peranti menggunakan tidak teruja ahli.

Setelah mengetahui keberadaan meningkatkan ukuran penis pam, orang-orang pertama yang ingin belajar prinsip tindakan. Seperti disebutkan sebelumnya, peranti ini adalah beberapa kali meningkatkan pasokan darah ke kawasan alat kelamin. Kerana ini, memberikan kesan berikut:

 • Meningkat mengisi badan-badan gua. Ini adalah apa yang membawa fakta yang zakar menjadi lebih besar. Kesan pergi bersama-sama dengan pemergian ereksi. Jika anda menggunakan pam secara teratur, peluang untuk dilanjutkan penyatuan keputusan yang sangat meningkat.
 • Meningkatkan ereksi. Status dicapai melalui aktif aliran darah ke kawasan intim. Kerana ini, pulih yang stabil ereksi yang boleh bertahan beberapa jam.
 • Aliran darah yang lebih baik. Ini kesan yang disediakan oleh penampilan peredaran tiruan tubuh cecair dalam bidang kecil pelvis organ-organ. Pam meningkatkan pengangkutan darah, di mana adalah menyelesaikan masalah penglihatan bekalan darah. Dan ia adalah satu pencegahan yang sangat baik, mencegah pembangunan prostat dan wasir.
 • Peningkatan dalam kepekaan. Keputusan ini adalah selaras dengan kesesakan tisu. Pam membuat hubungan seks lebih kuat, dan orgasme adalah terang.

Untuk mencapai apa-apa kesan hanya akan menjadi orang-orang yang menggunakan alat mengikut arahan.

Jika di perjalanan melakukan manipulasi akan mengakui kesalahan besar, anda boleh mengharapkan hasil yang bertentangan.

Yang vakum pam adalah mudah terdiri dari telus sampul surat dengan getah lampiran, mentol getah yang menghubungkan ke getah tube atau yang lain peranti melakukan fungsi pam.

Selain itu, mentol boleh diberikan dengan penggetar, penambah ereksi. Ada juga sebuah cincin yang sesuai ke atas dasar penis selepas bermulanya ereksi, jika anda berencana untuk mempunyai hubungan seksual.

Zakar diletakkan di dalam botol, mula mengepam udara getah mentol. Kerana tekanan negatif di dalam botol meningkatkan aliran darah ke organ seks. Tahan dalam kedudukan ini pam selama 1 menit, kemudian buka katup udara keluar, ahli memperoleh asal penampilan.

Terima kasih untuk yang mudah prinsip tapi sangat efektif teknik, untuk meningkatkan potensi, meningkatkan organ seksual, untuk menghilangkan beberapa penyakit. Pam vakum disarankan oleh pakar sebagai salah satu yang paling berkesan, cara yang selamat. Peranti ini telah ada kontra, boleh digunakan di mana-mana umur.

Bagaimana pam

penis pembesaran.

Prinsip operasi ini agak mudah. Dengan bantuan vakum sekitar penis muncul lemah tekanan, menyebabkan rangsangan peredaran darah. Kerana ini, gua tisu penuh dengan darah, kerana yang ada peningkatan pesat dan pengerasan penis. Fenomena yang sama dalam bidang perubatan dipanggil kesesakan.

Semasa ereksi tisu ahli mengisi dengan darah, mereka membengkak sangat. Pam vakum merangsang pembuluh darah dan membolehkan kau untuk menjaga ukuran penis 30 untuk 60 menit. Juga, peranti ini boleh digunakan bukan urut.

Tekanan dalam botol mengembang ereksi tisu, dan meningkatkan aliran darah dan ukuran penis. Ahli selepas pam seolah-olah lebih berkesan daripada konvensional rangsangan.

Jangan menyalahgunakan pam vakum semasa digunakan. Ini organ seksual yang tidak akan menjadi lebih daripada yang seharusnya, tapi itu berdarah, lebam dan komplikasi lain yang mungkin berlaku!

Bagaimana untuk menggunakan untuk zakar pembesaran?

Dalam rangka untuk menghindari apa-apa sampingan kesan-kesan penis pam, anda perlu betul menggunakan peralatan tersebut.

Mana-mana pam telah manual, mengikuti peraturan yang kau dapat belajar bagaimana untuk menggunakan peralatan tersebut.

Untuk menjaga terhadap kecederaan untuk zakar semasa menggunakan vacuum pam, kau harus memilih model peralatan dilengkapi dengan injap keselamatan. Ini elemen melindungi penis dari kecederaan berkaitan dengan penurunan tekanan tajam di tube.

Pam vakum Manual:

 1. Sebelum pertama menggunakan vacuum pembesar untuk zakar peralatan ini perlu dibersihkan dengan air hangat dan sabun. Mendidih dan memasak setengah matang peranti ini bukan karena ia akan membawa kepada kegagalan.
 2. Perlu mencari muncung di pangkalan silinder dan memohon sedikit minyak.
 3. Zakar di sepenuhnya santai harus berhati-hati masukkan ke dalam tiub. Sebelum prosedur ia adalah perlu untuk mencapai ejakulasi, jadi mayat itu benar-benar santai.
 4. Memegang botol dengan satu tangan, anda perlu mulai untuk mengevakuasi udara dari flask.
 5. Selepas mengepam udara, periksa sesak mentol.
 6. Selepas beberapa ketika orang-orang berlaku ereksi. Penis mungkin sedikit pemerah muka, apa yang tampaknya menjadi norma.
 7. Setengah minit kemudian, flask melalui buka katup untuk mengisi dengan air.
 8. Apabila ereksi akan hilang, semua tindakan-tindakan yang berulang-ulang.

Pertama, tempoh pendedahan tidak boleh melebihi 30 saat. Secara beransur-ansur penunjuk ini boleh ditingkatkan untuk 40 detik, menit dan sebagainya. Begitu juga dengan "istirahat" tempoh.

Dalam kes apabila ereksi menghilang terlalu cepat, anda perlu untuk menggunakan cincin itu. Perkara ini akan membendung aliran darah dari penis.

Anda perlu ingat itu menggunakan vacuum pam tidak memerlukan menggunakan peralatan yang telah digunakan oleh orang lain.

Apa alat-alat yang berada dalam hubungan untuk alat kelamin orang yang perlu individu.

Vakum pembesar yang disimpan dalam kotak yang membolehkan kau untuk melindungi peralatan dari kesan negatif.

Untuk betul menggunakan pam untuk zakar pembesaran, anda perlu untuk mengambil kira keunikan berfungsi. Jika peralatan dilengkapi dengan udara pam, yang pertama dari peralatan udara dipindahkan.

Apabila anda telah mencapai maksimum ereksi, kau harus mengambil cincin ini dan meletakkannya di pangkalan ahli. Elemen ini akan membenarkan untuk menghindari kerugian mendadak ereksi.

Jika kita bercakap tentang pam vakum dengan hidro-pam, kemudian anda perlu mengambil kira berikut ciri-ciri menggunakan peralatan tersebut:

 1. Lelaki itu memerlukan untuk mandi diisi dengan air panas. Ini akan berehat skrotum, yang penting ketika menggunakan pompa hidro.
 2. Sebelum menggunakan alat ia adalah perlu untuk mencapai ejakulasi. Anda boleh menenggelamkan pam dalam air dan masukkan penis.
 3. Mengurangkan panel cincin pam mesti rapat-rapat melekat skrotum.
 4. Anda perlu untuk secara beransur-ansur membuat sebuah vakum. Tidak perlu air boleh mengalir dengan injap khas, yang dilengkapi dengan pompa hidro untuk lelaki.
 5. Apabila untuk mengembung tidak bekerja, perlu berehat dan tunggu 5 minit. Selepas semua tindakan-tindakan yang berulang-ulang.

Pam vakum, banyak pengeluar atau pengiklan diletakkan sebagai cara untuk meningkatkan penis. Perubahan adalah disebabkan oleh tetap latihan otot, pembersihan gua sel-sel, yang mengganggu aliran darah.

Ketika sebuah ereksi alami mengisi ahli darah meningkat ke 7 kali, ketika menggunakan pam, ia mencapai 12. Dengan tetap menggunakan alat adalah mungkin untuk meningkatkan penis oleh beberapa sentimeter.

Sebenarnya, untuk menghasilkan hasil yang dikehendaki akan memerlukan satu bulan latihan setiap hari. Dalam kebanyakan kasus yang meningkat dalam ukuran penis berlaku, tapi kesan yang berlangsung lama. Di bawah pengaruh pam penis menerima lebih banyak darah dari pada sebuah ereksi alami, tentu saja, anggota meningkat. Tapi kau harus berhenti menggunakan alat ini, semuanya akan kembali normal.

Bagaimanapun, dalam keadaan apabila ahli besar, dan kemudian menurun dalam saiz kerana ereksi lemah, pam boleh kembali ke bekas saiz. Diperbaharui aliran darah, latihan otot-otot, membersihkan badan gua.

Jenis

penis pam

Semua vakum pam telah pembinaan serupa, yang diberikan prinsip mereka operasi. Kapal di mana badan lelaki adalah sebuah botol plastik dengan penyampaian ijazah. Bersama-sama dengan itu ada muncung meterai dan beg, yang melambung tekanan di dalam botol.

Ada alat-alat dengan alat-alat tambahan: tekan kawalan tekanan, tekanan, tolok injap untuk semula.

Manual udara mengembang, dan dibuang dengan bantuan pir atau piston. Permohonan mereka adalah baik karena mereka tersedia untuk setiap orang yang ingin untuk meningkatkan kemaluan mereka.

Dalam vakum automatik dicipta oleh listrik pompa berjalan di baterai. Tekanan dapat dipantau di mengukur tekanan dipasang dan beberapa sampel dilengkapi dengan butang kawalan sedut.

Air alat-alat yang lebih moden pembesar zakar laki-laki. Prinsip mereka operasi ini berdasarkan fakta bahwa bukan udara, mentol melambung dengan air melalui pam. Pompa hidro telah lebih efisien dan kehidupan itu lagi.

Dalam beberapa model ada tambahan elemen-elemen dalam bentuk pengatur atau pelepasan katup. Terdapat jenis pam yang meningkatkan kelelakian:

 1. Manual. Untuk mengeluarkan alat dari udara, anda ingin menggunakan pir atau khas piston. Pam tangan adalah mudah dan mudah digunakan. Selain itu, ia membolehkan untuk mencapai hasil yang diharapkan, tapi ia akan mempunyai untuk bekerja keras.
 2. Automatik. Mereka datang dengan pam, yang cepat mengurangkan tekanan dalam botol. Untuk menggunakan mesin ini, anda harus memasukkan baterai. Untuk zakar pembesaran dengan pam tidak diperlukan untuk melakukan usaha-usaha khusus, seperti semua manipulasi yang dilakukan secara automatik.
 3. Air. Ini adalah model yang agak baru. Bukannya udara adalah air. Flask mempunyai cuff dengan pam. Hasilnya setelah permohonan peranti dicapai dengan cepat. Ia dianggap aman daripada jenis lain pam.

Ketika memilih jenis hak pam, pastikan untuk membayar perhatian untuk ciri-ciri yang dicadangkan model. Ini akan membenarkan anda untuk mengambil pilihan yang terbaik.

28.07.2019